Wednesday, April 15, 2015

Kulit Cantik Menawan

█ Kulit Cantik Menawan █

❝ Saya minum Nano Centa setiap hari untuk kekalkan kecantikan & sentiasa bertenaga setiap hari ❞ -
Mahu cantik seperti beliau ? Ini lah rahsianya. Admin nak beri Rasa dulu Secara PERCUMA.. Tapi wajib baca terus ya..
++++++++++++++++++++++++++++++
Kelebihan Nanto Centa :-
===================
[✔] Menegangkan Kulit
[✔] Mengurangkan kedutan
[✔] Menganjalkan Kulit
[✔] Merawat Kulit dari Dalam
[✔] Agen Anti Oksida & Anti Penuaan
[✔] Memudarkan Pigmentasi
[✔] Mengelakkan masalah Gout
[✔] Bagus untuk Usus sebab ada "Prebiotik".
++++++++++++++++++++++++++++++
Formula Nano Centa ni terkandung dari bahan2 :-
[✔] Salmon Placenta ( Ingredient Utama )
[✔] Raspberry
[✔] Haabatussauda
[✔] Acaiberry
[✔] Delima
[✔] Vitamin C
[✔] Kolagen
[✔] Gam Arab
[✔] L-Glutathion
( Nak dapat info lanjut secara detail boleh google jer )
Berapa Harga nya ?? Seperti dalam gambar !!
★★★ Sekotak RM200sm ( 20 sachet ) + Pos RM10

Whatsapp 0179621397

Thursday, January 22, 2015

myracles beauty


1 set myracles beauty (Mc sabun + Mc spray) =RM170
atau
Nak jimat (+-100) beli 2 set....sms/whatsapp saya


Myracles Collagen Spray - 3-5 minutes IMMEDIATE EFFECT

Short Term Effect: Dalam Masa 3-5 MINIT SAHAJA, Kulit muka akan rasa dan nampak lebih tegang, lembap (moist), segar, runcing dan "eye-bag" akan berkurangan.

Long Term Effect: Kulit muka akan kelihatan lebih cerah (Whitening), Lebih Muda (Anti-Aging) dan kelihatan tegang dan runcing (Facial Up-Lift).

Kelebihan utama MC Spray:-
Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang, lebih cerah, lembap, muka nampak lebih runcing, lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 MINIT SAHAJA. Ia boleh bertindak sebagai Toner, moisturizer,UV Protector dan krim malam. Apabila kita spraykan pada muka...Oxygen water yg bergetar td tu akan terus menyerap dan membawa skali Collagen ke dlm kulit dan terus berikan kesan dari sudut menegangkan kulit kita... sebab itu eye-bag boleh terus berkurangan...erti kata lain, apabila kulit dibahagian bawah mata kita tegang...eye-bag pun akan berkurangan.

Konsep produk Myracles ialah membaikpulih sel kulit yg rosak , mneghidupkan sel2 mati dan menegangkan kulit...Ianya TIDAK akan mengelupaskan kulit JADI bila org yg ada masalah jerawat...sel yg lemah dibhgn yg ada jerawat akan dibaikpulihkan dan dlm masa yg sama apabila kulit menjadi semakin tegang...jerawat tersebut akan seperti "ada yg menekannya supaya cepat keluar dan lebih cepat dibaikpulih dikawasan bekas jerawat tersebut... Untuk yg ada masalah "Open Pores"...tetap menggunakan konsep yg sama...dan apabila "Pores" menjadi lebih kecil maka akan kurang masalah kulit berjerawat..

Myracles Collagen Soap (MC Soap) - 80gm
Kandungan: Aloe vera, extract buah delima, rumpai laut dan sarang burung walit.

Cara penggunaan MC Soap.
1)Cucikan muka seperti biasa.
2)Sebelum bilas dengan air, biarkan untuk 30-60 saat.
3)Bilas dengan air dan lap sehingga kering sebelum menggunakan MC Spray.

Kelebihan MC Soap
Apabila menggunakan MC Soap, kulit akan rasa tegang, segar dan lembap serta menambahkan keberkesanan apabila menggunakan MC Spray.

Kesan Jangkamasa Panjang:
Penggunaan MC Soap yang berterusan akan membantu untuk mencerahkan kulit, menegangkan serta memberi kesan anti-penuaan.

''Testimoni produk boleh tengok di google''


Bagaimana nak beli:
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 7017464952 
hotline 0179621397

Monday, November 24, 2014

Thursday, October 9, 2014

Set Spray Myracles

permintaan sentiasa ada, sEmalam restock...harini stok MYRACLE BEAUTY sampai



MYRACLES Collagen Spray - 3-5 minutes IMMEDIATE EFFECT


Short Term Effect: Dalam Masa 3-5 MINIT SAHAJA, Kulit muka akan rasa dan nampak lebih tegang, lembap (moist), segar, runcing dan "eye-bag" akan berkurangan.

Long Term Effect: Kulit muka akan kelihatan lebih cerah (Whitening), Lebih Muda (Anti-Aging) dan kelihatan tegang dan runcing (Facial Up-Lift).


Kelebihan utama MC Spray:-
Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang, lebih cerah, lembap, muka nampak lebih runcing, lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 MINIT SAHAJA. Ia boleh bertindak sebagai Toner, moisturizer,UV Protector dan krim malam. Apabila kita spraykan pada muka...Oxygen water yg bergetar td tu akan terus menyerap dan membawa skali Collagen ke dlm kulit dan terus berikan kesan dr sudut menegangkan kulit kita... sebab itu eye-bag boleh terus hilang...apabila kulit dibhgn bawah mata kita tegang...eye-bag pun akan berkurangan.

Konsep produk Myracles ialah membaikpulih sel kulit yg rosak , mneghidupkan sel2 mati dan menegangkan kulit...Ianya TIDAK akan mengelupaskan kulit JADI bila org yg ada masalah jerawat...sel yg lemah dibhgn yg ada jerawat akan dibaikpulihkan dan dlm masa yg sama apabila kulit menjadi semakin tegang...jerawat tersebut akan seperti "ada yg menekannya supaya cepat keluar dan lebih cepat dibaikpulih dikawasan bekas jerawat tersebut... Untuk yg ada masalah "Open Pores"...tetap menggunakan konsep yg sama...dan apabila "Pores" menjadi lebih kecil maka akan kurang masalah kulit berjerawat..


Myracles Collagen Soap (MC Soap) - 80gm
Kandungan: Aloe vera, extract buah delima, rumpai laut dan sarang burung walit.
Cara penggunaan MC Soap.
1)Cucikan muka seperti biasa.
2)Sebelum bilas dengan air, biarkan untuk 30-60 saat.
3)Bilas dengan air dan lap sehingga kering sebelum menggunakan MC Spray.
Kelebihan MC Soap
Apabila menggunakan MC Soap, kulit akan rasa tegang, segar dan lembap serta menambahkan keberkesanan apabila menggunakan MC Spray.
Kesan Jangkamasa Panjang:
Penggunaan MC Soap yang berterusan akan membantu untuk mencerahkan kulit, menegangkan serta memberi kesan anti-penuaan.

SMS/WHATSAPP : 0179621397

Saturday, September 6, 2014

KEMBALIKAN SERI WAJAH ANDA


>>> KEMBALIKAN SERI WAJAH SEPANTAS 10 MINIT  <<<

Wah tentu seronok dapat berjumpa sanak-saudara dan keluarga di hari lebaran kan.

Sibuk ke sana sini hinggakan lupa mengurus diri dan wajah.
Akibat terlupa memakai pelembap wajah mula kelihatan kusam dan gelap.
Hilanglah seri nak beraya lagi.

Myracles Beauty membantu mengembalikan keceriaan anda.
Tiada lagi cela di wajah.
Hanya dengan spray dan kesannya boleh dinikmati sepantas 10 minit.



hARGA : RM170 sekotak...
jika 2 kotak MB RM270
rekemen sorang beli 2kotak MB...komisen RM100 -T&C
0179621397

Popular Posts

like please

Labels